Paintball

Paintball är en sport som går ut på att deltagande spelare uppdelade i två olika lag ska eliminera spelarna i motståndarlaget genom att träffa dem med paintballkulor, gelatinkulor fyllda med färg, med hjälp av en markör som drivs av komprimerad luft. P

Paintball är en av de snabbast växande sporterna, framför allt i USA där man räknar med att det finns över 10 miljoner människor som utövar sporten i någon form.

Man kan spela paintball både utomhus och inomhus i många olika former, skogsspel är vanligast bland amatörer medan tävlingsspelare oftast kör speedball. Paintball som spelas inomhus kan även innehålla färglösa gummikulor.

Vi kan ta emot små eller stora sällskap. Vi har till gång till egna banor som ni kostnadsfritt spelar på motasatt att ni städar upp efter er.
Alternativt om ni har ett eget skogsområde med tillstånd från markägare som ni kan nyttja.

Priser per person - 420kr
Här ingår markör, mask, overall och drivgas samt ca 200 bollar. Kunnig personal som hjälper er att komma igång med spelet. Självklart har vi en obligatorisk säkerhetsgenomgång.

Köp till fler bollar för 60kr för 100 st / 120kr för 200 st osv.

 
Vi anordnar även big games, håll utkik på vår nyhetslista här på hemsidan eller vår facebook eller instagram för löpande nyheter och information.
073 820 22 33      3ve@live.se

Boka ditt event HÄR !