Bumperballs

Bumper ball är en helt unik sport som passar perfekt vid er svensexa, möhippa, avslutningar eller vid företagsaktiviteter. Bumper ball är en aktivitet som på kort tid växt sig stort i Sverige. Konceptet med bumperballs kommer från fotbollen, men är annorlunda då alla spelare befinner sig i en stor plastbubbla. Här räcker det inte med att vara teknisk, utan en snygg tackling skapar minst lika mycket applåder som ett mål i krysset.

Pris: 350kr per person, vid evenemang med över 15 personer maila oss gärna för offert.

Kontakt: info@3ve.se 073 820 22 33

Vi löser event i hela Sverige men i huvudsak event i Småland. Städer som vi ofta besöker är Eksjö, Nässjö, Tranås, Vetlanda, Vimmerby, Kalmar, Nybro, Oskarshamn, Jönköping, Göteborg, Stockholm med omnejd. Lätt att anpassa

På sommaren kör vi vanligtvis bumperballs utomhus på större grönområden, det gör det möjligt att spela på de flesta platser där det finns en gräsyta. Bumper ball går dessutom med fördel att spela på många olika underlag. Vintertid då vädret inte tillåter bumperball spel utomhus så flyttar vi aktiviteten inomhus till sporthallar. Vi tar emot bokningar från 8 personer och uppåt. Oavsett hur deltarantal så skräddarsyr vi alltid dagen efter era önskemål.

Boknings förfrågan